Organizacja sesji zdjęciowej
W tym miejscu możesz zareklamować swoją firmę.
- Gerarda1989
Re: Organizacja sesji zdjęciowej
Post autor: Gerarda1989 »
A może skontaktuj się ze studiem filmowym http://m5.com.pl/? Z tego co wiem, zajmują się oni również organizacją sesji zdjęciowych.
- Horacy76
- Ilza-91
Zleciłam im wykonanie teledysku i wykonali go bardzo profesjonalnie. Studio filmowe m 5 to zespół specjalistów, którzy dbają o każdy, najdrobniejszy szczegół. Dzięki temu tworzą wspaniałe projekty.
-
A co dokładniej chcesz fotografować? Jeśli interesuje Cię na przykład fotografia wnętrz, to polecam kontakt z firmą GoodFOTO z Krakowa. Mają oni w tym duże doświadczenia i zrobią zdjęcia tak, aby były one atrakcyjne dla odbiorców. A o to właśnie chodzi, prawda?
- disaja
My z siostrą sobie nawzajem zdjęcia robimy, potem ona je jakoś obrabia, bo ma do tego smykałkę i wstawiamy na FB czy na inne media. Teraz to może i ja zacznę fotki poprawiać, bo znalazłam Instafota i tam są naprawdę świetne presety. Po świętach będę musiała wypróbowac.
- disaja
Oj, no wiele zależy od tego, do kogo z tym pójdziemy i jaka to ma być sesja. Zwykła, narzeczeńska jest na przykład mniej wymagająca, zaś sesja ślubna może nawet spędzać sen z powiek. Wydaje mi się, że dobrze jest wiedzieć, co się ma, jakie opcje i na tej podstawie wybierać najlepszego fotografa. Tylko to nam może przynieść naprawdę szczęście i radość.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia