Cześć,
Na jaki program postawiliście w zakresie fakturowania w swojej firmie i czy może słyszeliście coś więcej na temat RafSoft. Byłbym wdzięczny za każdą konkretniejszą wskazówkę, pozdrawiam!
Program do faktur - na co stawiacie?
Szukasz porady? Pomożemy.
- Kolin01
Re: Program do faktur - na co stawiacie?
Co do RafSoft to zależy jaką wersję programu będziesz potrzebował. W wydaniu start to 99zł, a już ten najbardziej rozbudowany Pro to 219zł no ale tutaj funkcjonalności jest długa lista
- Grzechu
Korzystam i jak do tej pory nie było kłopotów. Mam z nimi do czynienia od 2019 roku i w tym roku także zdecydowaliśmy się na niego postawić. Opcje dla mniejszych, jak i większych przedsiębiorstw, realne wsparcie techniczne i cenny jak za taki system w mojej opinii w porządku.
- Janikk
No i temat poszedł w bardzo dobrym kierunku! Cena za licencję, stabilność działania, dobry zakres funkcjonalności i pełne wsparcie ze strony obsługi klienta jak najbardziej zasługuje w przypadku RafSoft 2020 na polecenie.
Post autor: kaśka »
coś nawet o nm słyszałam ale mam inne rozwiązanieJanikk pisze: ↑30 mar 2020, 12:34 No i temat poszedł w bardzo dobrym kierunku! Cena za licencję, stabilność działania, dobry zakres funkcjonalności i pełne wsparcie ze strony obsługi klienta jak najbardziej zasługuje w przypadku RafSoft 2020 na polecenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia