Piece laboratoryjne - gdzie zamówić?
Szukasz porady? Pomożemy.
- Helga-94
Re: Piece laboratoryjne - gdzie zamówić?
Moim zdaniem najlepszej jakości piece znajdziesz na obrobkacieplna.com. Są niezawodne, solidnie wykonane i nawet laik poradzi sobie z ich obsługą Ta firma ma zresztą wiele pozytywnych opinii.
Post autor: Jonaszś »
Odnośnie specjalistycznych urządzeń laboratoryjnych, wysokiej klasy sprzętu i aparatury analitycznej zgłoście się do laboratorium UniMarket https://www.unimarket.net.pl/oferta/spr ... nalityczna My kupiliśmy tam m.in. suszarki, inkubatory, zmywarki laboratoryjne, komory laminarne, mieszadła magnetyczne czy mieszadła mechaniczne, także zdecydowanie was do nich odsyłam, o konkrety to już ich dopytajcie.
Post autor: norkaa »
Widzę, że poszukujecie dla siebie dobre wyposażenie do swojego laboratorium. W sumie dobrze się składa, ponieważ znalazłam niedawno firmę Argenta, która ma całkiem spory wybór w poszczególnych rzeczach i atrakcyjne też mają ceny. Znajdziecie tam kwas jodowodorowy , również odczynniki biologiczne, sprzęty laboratoryjne i wszelkie inne rzeczy.
Post autor: asme88 »
A czy sprawdzaliście też oferty https://bestlabs.pl/ ? Według mnie warto zapoznać się z ich propozycjami. Według mnie warto mieć wgląd na najróżniejsze opcje, a ich wydają się być naprawdę na dobre. Z tego co wiem oni mają produkty wyselekcjonowane i sprawdzone jakościowo.
Post autor: effka »
Wszystko też zależy co was interesuje? Jak chodzi o takie aspekty, jak chromatograf jonowy czy inne produkty chociażby do miareczkowania, prowadzenia dokładnych analiz - to w tym kierunku możecie też przyjrzeć się propozycjom Metrohhm. Tam znajdziecie sprawdzone artykuły.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia