jaki profesjonalny tłumacz?

Szukasz porady? Pomożemy.
Awatar użytkownika
kamira1964

jaki profesjonalny tłumacz?

Post autor: kamira1964 »

Kochani, jakie znacie biura tłumaczeń, które oferują tłumaczenia specjalistyczne? Potrzebny byłby mi doświadczony tłumacz czeski i wiem, że to nie jest zbyt popularny język. Jak na razie wpadło mi w oko kilka ofert, ale oczywiście nie obejdzie się bez recenzji, bo to nimi zawsze staram się kierować przy wyborze. Chcielibyście mi doradzić w tym zakresie?
number

Re: jaki profesjonalny tłumacz?

Post autor: number »

Jest kilka elementów, na jakie zwracałbym uwagę przy wyborze odpowiedniego biura tłumaczeń:
Przykładowe tłumaczenia
Doświadczenie
Cena
To jakie mają języki w ofercie

No i dobrze jest również zdecydoawć się na biuro, które umożliwia wykonanie tłumaczen ekspresowych, bywa, ze w firmie takie tłumaczenia wymagane są na już i dobrze jest mieć taką możliwośc (nawet jeśli jest za to dodatkowa opłata).

Zerknij sobie na przykład na usługi biura tłumaczeń ATET www.atet.pl
Kopro

Post autor: Kopro »

Niedawno korzystałem z usług biura tłumaczeń Lidaria z Warszawy i jestem zadowolony z otrzymanych rezultatów. https://lidaria.pl/ to zespół doświadczonych tłumaczy, jacy doskonale radzą sobie z różnorodnymi językami i dziedzinami tematycznymi. Ich szybkość, staranność a także profesjonalizm zasługują na słowa uznania. Nie tylko zapewniają najwyższą jakość tłumaczeń, ale również świetną obsługę kontrahenta oraz atrakcyjne ceny. Bez wahania polecam każdemu, kto poszukuje pewnego biura tłumaczeń.
zuzula12

Post autor: zuzula12 »

Ja polecam Pana Dawida u którego wykonywałam tłumaczenie dokumentów samochodowych wszystko udało mi się z nim załatwić online. Ma dobrą ofertę i naprawdę sprawnie i bezproblemowo tłumaczy dokumenty z niemieckiego na polaki lub polskiego na niemiecki.
ODPOWIEDZ