Folia stretch - gdzie zamawiać?
Szukasz porady? Pomożemy.
- Radomir1992
Folia stretch - gdzie zamawiać?
Post autor: Radomir1992 »
[color= rgb(0, 0, 0);]Witam. Pracuję na magazynie i jestem odpowiedzialny za dostawy folii stretch do owijania palet. Nasz poprzedni dostawca zakończył działalność, więc szukamy kogoś na zastępstwo [/color];[color= rgb(0, 0, 0);]) Gdzie zamawiać taką folię? Znacie jakichś producentów z Łodzi?[/color]
- Mojmira_97
Re: Folia stretch - gdzie zamawiać?
Post autor: Mojmira_97 »
Polecam przejrzeć ofertę firmy opak-fol.pl. Mają folie, taśmy i opakowania foliowe bardzo dobrej jakości, trwałe i naprawdę wytrzymałe. Mają wiele pozytywnych opinii, czemu się wcale nie dziwię. Ceny konkurencyjne, szybka dostawa, solidny partner do współpracy.
- Zefir
Wiesz co, ja ze swojej strony mogę polecić Ci ofertę https://www.plastics.pl/ Już kilka razy miałam okazję korzystać z ich usług, bogatej oferty i wszystko był okej. Szybka dostawa, konkurencyjna cena, a co najważniejsze - świetna jakość oferowanych produktów!
Post autor: ffafa »
Mają bardzo dobry wybór, bo to producent, jakość jest pierwsza klasa i do tego cenowo jest w porządku. Nam bardzo fajnie się z nimi współpracuje, zdecydowanie mogę wam ich doradzić.
- praktyczna
Post autor: praktyczna »
Możesz folię stretch zamówić też w sklepie Pakolandia, jest tam też folia bąbelkowa i wiele innych opakowań niezbędnych w różnych sytuacjach. Ja będę potrzebowała jej do przeprowadzki, do zabezpieczenia szkła
fotochromy rodzaje
fotochromy rodzaje
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza