Hotel z basenem
Rekomendacje stron internetowych.
- Najsława94
Hotel z basenem
Post autor: Najsława94 »
Marzy mi się jakiś odpoczynek, nawet krótki, nawet tylko weekendowy, ale tak dawno nie byłam na żadnych wakacjach, że koniecznie muszę wyjechać. Przeglądam oferty różnych hoteli w okolicy, bo zależy mi na tym, żeby pojechać poza miasto, ale też nie bardzo daleko, bo generalnie głównie planuję korzystać z zabiegów spa. Wpadł mi w oko hotel SPA małopolskie Młyn Jacka.
Re: Hotel z basenem
Post autor: lidkaa »
A czy jest to odpowiednie miejsce na spotkanie biznesowe warszawa ? Bo ja teraz dla siebie też szukam naprawdę dobrego hotelu, ale na konferencję i nie wiem już w jakim kierunku pójść? Znajomi mi polecali hotel Sante - kojarzycie to miejsce? Czy ktoś z was tam już był?
Post autor: dosiaa »
Co do konferencji - to naprawdę ważne jest to, aby hotel wybrać z klasą i odpowiednio przygotowanym do takiego spotkania. Tutaj https://europejskiwroclaw.pl/konferencje/ macie idealne miejsce na konferencję, jak chodzi o Wrocław. Możecie sobie sprawdzić...
Post autor: Sławomir »
W poprzedni weekend zwiedzałem Poznań z moją rodziną i zdecydowałem się zatrzymać w polecanym mi Hotel Włoski Poznań - Hotel Poznań Boże Narodzenie , który mogę Wam zdecydowanie polecić. Co Wy sądzicie o ofercie tego hotelu?
Post autor: luizaa »
A czy kojarzycie też hotel w górach z basenem SPA Budowlani? Bo jak szukacie czegoś w otoczeniu gór z różnymi udogodnieniami , to warto właśnie postawić na ten hotel. Jest to świetne miejsce, gdzie znajdziecie sanatorium, duży basen, strefę SPA i welleness, a nawet nie tylko...
Post autor: madelina »
Super.... A ja w tym roku postanowiłam się przełamać i postanowiłam wybrać się w egzotyczną podróż.... Właśnie znalazłam świetną ofertę tutaj https://travelpp.pl/wycieczki/sri-lanka ... -cejlonie/ na wycieczkę do Sir Lanki. Super... Jak chcecie przeżyć przygodę to tam znajdziecie najlepsze propozycje wycieczkowe.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia