u kogo zrobić kolorowy tatuaż ? Tylko Wawa!
Luźne rozmowy na różne tematy.
- xiao
Re: u kogo zrobić kolorowy tatuaż ? Tylko Wawa!
Chodzisz to za dużo powiedziane, byłam 2 razy i wspominam super Oni mają swój profil na fb i tam każdy pracownik ma album z fotkami swoich prac, album Kingi też jest
kurs spawacza nowy sącz cena
kurs spawacza nowy sącz cena
- kszata
Też szukałam poprzez fb namiarów. Tylko w innym mieście. Wyszło genialnie mimo że byłam długo obolała. I też zeszło zanim się zagoiło. Octenicare stosowałam, do pielęgnacji tatuaży jest polecany bo dobrze regeneruje i nawilża. Ja mam wszystkie kolory świata na tym tatuażu, nic nie blaknie a już minęło kilkanaście miesięcy.
Post autor: Gożdz25 »
Rzeczywiście , tatuaże potrafią być na prawdę pięknie zrobione.Nie wszyscy jednak pamiętają o tym by po zrobieniu tatuaża - go pielęgnować. Dbanie o tatuaż jest niezwykle ważne z punku widzenia zdrowia naszej skóry ale i trwałości samego tatuaża. Przecież jest rzeczą normalną ,że chcemy by nasz tatuaż w dobrej formie przetrwał lata, więc nie możemy zapominać o nim po wyjściu z salonu.
Post autor: tymkaa »
też znam i polecam studio Jah Love Tattoo dodam tylko od siebie, ze poza tatuażami można spokojnie umawiać się tu także na piercing Kacper, który wykonuje tu takie zabiegi to osoba z doświadczeniem i przede wszystkim ogromną pasją do tego co robi. jest bezpiecznie, sterylnie a do dodatkowo wszystko odbywa się w komfortowych warunkach.
Post autor: dziewczyna »
A czytaliście poradnik https://www.skytattoo.net/pierwszy-tatu ... robieniem/ ? Jak pierwszy raz wybieracie się na tatuaż, to warto się z nim zapoznać, ponieważ pisze tam wiele cennych wiadomości na temat takiego zabiegu? Znajdziecie tam odpowiedź na nurtujące was pytania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia