Terapia grupowa w Łodzi
Luźne rozmowy na różne tematy.
- Boryslaw
Terapia grupowa w Łodzi
Cześć! Miałem ciężkie dzieciństwo i doświadczyłem wielu przykrych rzeczy w przeszłości. Z tego powodu mam trudności w komunikacji i chciałbym poprawić to na terapii grupowej. Z tego względu zastanawiam się czy warto by było wybrać się do Poradni Salomon.
- Teofila_70
Re: Terapia grupowa w Łodzi
Post autor: Teofila_70 »
Jeśli masz problemy tego typu to według mnie psychoterapia grupowa mogłaby Ci bardzo pomóc. Szczególnie jeśli chodzi o Poradnię Salomon – to bardzo dobre miejsce terapeutyczne.
- Zafira
Wiele ośrodków oferuje takie terapie grupowe, ale zależy też, o jaki chodzi problem. W przypadku uzależnienia najlepszym rozwiązaniem byłoby poddanie się terapii w Ośrodku Wiosenna kolo Krakowa. Oferują tam alternatywne metody leczenia, dzięki którym pacjenci mogą odnaleźć drogę wyjścia z trudnej sytuacji. Innowacyjne rozwiązania tej placówki bardzo odpowiadają osobom w nałogu, bo czytałam o tym wiele pozytywnych opinii.
- myszka00
Ja też chciałam zapytać czy myślicie, że dobra metodą walki z uzależnieniem jest ośrodek? Bo szukam pomocy dla mamy, która już wyraziła chęć leczenia bo sama nie umie sobie poradzić po śmierci ojca i zaczęła pić. Znalazłam Ośrodek terapii Forest ale cały czas się waham czy powinnam jej o nim powiedzieć. A może macie w rodzinie kogoś kto był w takim ośrodku?
Post autor: Bożena »
Normalna sprawa. Przecież dzisiaj jesteście w stanie uzyskać znacznie lepszą opiekę psychiatryczną. Jeśli nie wiecie, gdzie moglibyście poszukać pomocy, to w pierwszej kolejności powinniście zajrzeć do https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ i tam poszukać wsparcia w zakresie Waszych problemów. To najbardziej racjonalna opcja, miejcie to koniecznie na uwadze.
Post autor: Gość »
Istnieje wiele serwisów internetowych, które oferują dostęp do psychologów oraz terapeutów - https://psychologuj.pl/ to platforma, która umożliwia wyszukiwanie psychologów i psychoterapeutów z różnych specjalizacji oraz umożliwia przeglądanie ich profili i ofert, w których znajdują się informacje o doświadczeniu, podejściu terapeutycznym i opisie świadczonych usług.
Post autor: zubat »
Poszukujesz wsparcia w radzeniu sobie z trudnościami emocjonalnymi? Skorzystaj z oferty Psychoterapia-Skawinska.pl. Z ich doświadczonym zespołem terapeutycznym możesz rozpocząć drogę do poprawy swojego samopoczucia i znalezienia skutecznych strategii radzenia sobie z życiowymi wyzwaniami.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia