Pedicure :)
Luźne rozmowy na różne tematy.
- lilianna-62
Pedicure :)
Post autor: lilianna-62 »
Cześć wszystkim może pora dość nietypowa, ale mam od jakiegoś czasu problem ze snem, więc postanowiłam spożytkować go produktywnie, zamiast patrzeć się sucho w sufit Szukam specjalisty - podologa. Korzystacie z takich usług i możecie mi kogoś polecić? Mam zniszczone paznokcie u nóg i myślę, że najlepiej by było, żeby zajął się tym specjalista.
Re: Pedicure :)
Post autor: michalikg »
Mogę polecić Ci podologa w Trójmieście - Podo+Med. Właśnie tak wykonuję regularnie zabieg, jakim jest pedicure Gdynia i od tego czasu nie mam problemów z paznokciami.
Post autor: okarek »
Dbanie o stopy jest niezbędne dla naszego ogólnego zdrowia i dobrego samopoczucia. Niestety, choroby stóp są dość powszechne, dlatego ważne jest, aby wiedzieć, na co zwracać uwagę. Na stronie https://sklep.ileopard.pl/ można znaleźć profesjonalne narzędzia podologiczne i kosmetyczne, które pomogą zadbać o stopy
Post autor: annabiala »
Jeżeli chodzi o pedicure Bydgoszcz to tylko i wyłącznie w gabinecie podologicznym Zdrowe Stopy. Chodziłam po różnych specjalistach, ale tylko tam zajęli się moimi stopami prawidłowo i dzisiaj mogę cieszyć się z pięknych i zdrowych stóp.
Post autor: matyldawik »
Jeżeli chodzi o zabieg, jakim jest "paznokcie Łódź" to polecam Wam wybrać się do gabinetu podologicznego, a nie do kosmetyczki. Będziecie mieć wtedy pewność czy coś dolega waszym paznokciom.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia