e-recepta
Luźne rozmowy na różne tematy.
- sheppa
- Pamela
Re: e-recepta
To akurat bardzo wygodna forma kupowania leków, fakt. A skoro mowa o zdrowiu to gdzie kupujecie takie artykuły jak maseczki czy rekawiczki? Ja właśnie potrzebuję takie jednorazowe i sterylne maseczki ochronne - najlepiej chirurgiczne. Bardzo łatwo i wygodnie się przez nie oddycha , no a wiadomo że teraz noszenie maseczek jest obowiązkowe i dlatego warto porównać kilka ofert w sieci i wybrać dla siebie najlepsze maseczki
makaron kukurydziany gdzie kupić
makaron kukurydziany gdzie kupić
- karolina
Korzystałam z formy e recepty kiedy zabrakło mi tabletek antykoncepcyjnych vines, a teraz podczas pandemii wystarczy zadzwonić do przychodni i dostaje się kod na telefon i można śmiało iść do apteki bo potrzebne leki
- kozi44
ja takie produkty zamawiam online w medycznym sklepie internetowym, jest dobrze wyposażony i ma doslownie wszystko jesli chodzi o skuteczną dezynfekcję i higienę. Ostatnio zamawiałam virkon to skuteczny preparat wirusobójczy i bakteriobójczy. Polecam Ci go zakupić i mieć w zapasie w domu.Pamela pisze: ↑21 maja 2020, 18:38 To akurat bardzo wygodna forma kupowania leków, fakt. A skoro mowa o zdrowiu to gdzie kupujecie takie artykuły jak maseczki czy rekawiczki? Ja właśnie potrzebuję takie jednorazowe i sterylne maseczki ochronne - najlepiej chirurgiczne. Bardzo łatwo i wygodnie się przez nie oddycha , no a wiadomo że teraz noszenie maseczek jest obowiązkowe i dlatego warto porównać kilka ofert w sieci i wybrać dla siebie najlepsze maseczki
Post autor: Reśka »
To ja napiszę jeszcze w temacie DOZu, nie wiem czy wiecie, ale oni mają teraz fajną zniżkę dla seniorów - 20% taniej na ich leki, w godzinach od 8 do 12.Rofie pisze: ↑12 sie 2020, 2:41 No ale na jakiej zasadzie? Czego właściwie nie wiesz? Dostajesz smsa w którym masz kod. Idziesz do apteki, ja akurat realizuję recepty w DOZie, podajesz farmaceutce kod i pesel, dostajesz lek. Tyle
Post autor: Biżena »
Naprawdę> Dwadzieścia procent zniżki, to jest naprawdę sporo. Nie wiesz może do kiedy ta promocja w DOZie obowiązuje? Podjadę z babcią wykupić jej leki.Reśka pisze: ↑30 kwie 2021, 22:44 To ja napiszę jeszcze w temacie DOZu, nie wiem czy wiecie, ale oni mają teraz fajną zniżkę dla seniorów - 20% taniej na ich leki, w godzinach od 8 do 12.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia