Czy warto skorzystać z pomocy adwokata kościelnego?
Luźne rozmowy na różne tematy.
- Ilza-91
Czy warto skorzystać z pomocy adwokata kościelnego?
Witam! Chcę wziąć potocznie zwany rozwód kościelny – czyli postarać się o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Z tego powodu myślę nad skorzystaniem z pomocy adwokata kościelnego. W internecie znalazłam ofertę Poradni Salomon: http://www.poradniasalomon.pl/adwokat-koscielny. Czy ktoś korzystał z ich usług? Warto nawiązać z nimi współpracę?
- Bartosz
Re: Czy warto skorzystać z pomocy adwokata kościelnego?
Byłem w podobnej sytuacji, jak Ty – to znaczy, chciałem starać się o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Wtedy trafiłem na Pana Michała Pełkę. To świetny człowiek, który pomógł mi przejść przez ten trudny proces.
- Michalin11
Post autor: Michalin11 »
Mam paru znajomych, którzy na pewno coś wiedzą w tej sprawie. Na pewno się tutaj jeszcze odezwę.
Nieżonaci znacznie więcej wiedzą o kobietach niż żonaci - inaczej także byliby żonaci.
- tereskowa
Nie ma czegos takiego jak rozwód kościelny, Jest unieważnienie małżeństwa kościelnego jak już. A co do adwokata, to tez takowego nie znam, choć wielu pisze na ich temat na forach.Jezeli chodzi o Warszawę , to wiem, ze bardzo dobrym jest też pani adwokat Magdalena Grzeskowiak, nie ma ani jednej przegranej sprawy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia