jaki prawnik w Łodzi?
Podatki - jak i kiedy płacić, jak nie płacić. Porady prawne, rozwiązania problemów prawnych.
- Gotard-64
jaki prawnik w Łodzi?
Cześć wszystkim! Mam pewien problem prawny, który chciałbym szybko i skutecznie rozwiązać. Wiem, że w sieci jest mnóstwo informacji na temat różnych kancelarii, ale chciałbym usłyszeć opinie od osób, które miały już do czynienia z konkretnym prawnikiem w Łodzi. Może ktoś z Was miał podobną sytuację i może polecić mi sprawdzonego specjalistę? Zależy mi na profesjonalnej i rzetelnej pomocy, dlatego liczę na Wasze rekomendacje. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i sugestie. Pozdrawiam
Re: jaki prawnik w Łodzi?
Post autor: maniek »
Ostatnio znalazłem ofertę, która dotyczy profesjonalnej obsługi prawnej w Niemczech, w tym w zakresie prawa karnego. Jeśli potrzebujecie adwokata sprawy karne w Niemczech, to tutaj https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ możecie liczyć na kompleksową pomoc, zarówno w przygotowaniu obrony, jak i reprezentacji przed sądem. Tego typu wsparcie może być kluczowe w trudnych i złożonych przypadkach.
Re: jaki prawnik w Łodzi?
Post autor: Sanderka »
Z tego, co słyszałam, to pan Mateusz Mickiewicz bardziej dba o własne interesy niż o potrzeby swoich klientów. Wielu ludzi skarży się, że trudno od niego uzyskać konkretne odpowiedzi na pytania dotyczące prowadzonych spraw. Mam nadzieję, że darujecie sobie z nim wspólpracę.. szkoda byłoby się przejechać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia