Dobry adokwat
Daj nam znać, z jaką firmą polecasz współpracować i jaki przedsiębiorca oferuje najatrakcyjniejsze warunki. Pomóc innym zdecydować!
Dobry adokwat
Post autor: other »
Czy znacie może dobrego prawnika w Gdańsku, który ma doświadczenie w sprawach rozwodowych? Wkrótce muszę stawić się w sądzie i chciałabym mieć zaufanego specjalistę po swojej stronie, który udzieli mi wsparcia i porady w trudnych momentach. Jeśli możesz polecić kogoś odpowiedniego, proszę daj mi znać. Będę bardzo wdzięczna.
Re: Dobry adokwat
Post autor: jaś »
Przede wszystkim powinnaś skupić się na tym, aby mecenas, który podejmie się wyzwania będzie specjalizował się w rozwodach. Ewentualnie dłuższe doświadczenie również okaże się pomocne. Z pewnością warto też zwrócić uwagę na to, abyś mogła swobodnie spotkać się z mecenasem i nie musiała daleko dojeżdżać.
Re: Dobry adokwat
Post autor: Michaśka »
Proponuję rozważyć skorzystanie z usług adwokata Mindykowskiego, który ma ogromne doświadczenie w sprawach rozwodowych. Więcej informacji znajdziecie na jego stronie internetowej: https://www.mindykowski.pl/. Myślę, że nie będziecie rozczarowani
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia