Z jakiego programu korzystacie do fakturowania w swoich firmach? Macie może dla mnie jakieś podpowiedzi w tym zakresie, bo dopiero jesteśmy na początkowym etapie, a chcemy od razu w księgowości wnieść jak największą funkcjonalność oraz wydajność. Pomożecie? Z góry dzięki!
domofon do domu jednorodzinnego
Program do fakturowania - jaki?
Rozmowy o biznesie. Inwestycje, zakładanie działalności, rozwój.
Re: Program do fakturowania - jaki?
Post autor: Zogieł »
W mojej opinii jak najbardziej RafSoft 2021 można zaliczyć do ścisłej czołówki jeśli chodzi o wybór skutecznego programu do fakturowania. Przede wszystkim stabilnie działa, ma szereg rozbudowanych funkcji i też nie było trudów z jego ogarnięciem. W razie pytań obsługa techniczna również potrafi realnie pomóc.
Post autor: Oceś »
Akurat wybór dobrego programu z którego również korzystamy z naszej księgowości i przyznam że jest to rozwiązanie skuteczne które umożliwia wygodniejszą i pewną pracę która nie wymaga dużych nakładów czasu oraz naszych nerwów. Pakiet Standard u nas w pełni wystarczający. Pozdrawiam!
problemy z nadgarstkiem
problemy z nadgarstkiem
Post autor: Soreń »
W mojej opinii bardzo dobrze wypada RafSoft 2021 https://www.rafsoft.net/program-do-faktur-standard/ który dostępny jest w trzech wersjach w zależności od typu firmy i zakresu działań jakie chcesz obsłużyć. Dlatego jak znajdziesz chwilę to zajrzyj sobie własnie na ich stronę, gdzie sprawdzić w czym może Wam pomóc. Do tego też testując go sobie przez miesiąc całkowicie za darmo, żeby się też wcześniej po prostu przekonać odnośnie jego dopracowania.
- kszata
Jeśli dopiero zaczynasz działalność to sprawdź koniecznie program do faktur od mega-tech. Najlepszy z jakiego korzystaliśmy do tej pory. Nie tylko czytelny i prosty w obsłudze, pozwala na wystawienie faktury w ciągu kilku sekund. Cennik i szczegółową ofertę zobaczysz na stronie. Warto skorzystać z 7-mio dniowego okresu próbnego.
Post autor: xxxxxx »
U mnie taki klienci przynoszą dokumenty i liste przekazanych dokumentów. Spunktowanie ich troszkę trwa jednak omija się tym sposobem niepotrzebne pretensje.
Korzystamy rowniez z programów do wystawiania faktur elektronicznych:
http://hftsem.com.pl/faktury-elektronic ... -pef-ksef/
Jak dla nas najwygodniejsze rozwiazanie.
Korzystamy rowniez z programów do wystawiania faktur elektronicznych:
http://hftsem.com.pl/faktury-elektronic ... -pef-ksef/
Jak dla nas najwygodniejsze rozwiazanie.
Post autor: Wonder »
Hmm ja pamietam, ze jak szukałam programu do faktur, to czytałam najpierw na blogach. Z mojej strony takim godnym polecenia jest program z wfirmy https://wfirma.pl/program-do-faktur-online A jeszcze teraz tym bardziej, gdzie można uzyskać dostęp do niego za darmo na okres 12 miesięcy jak tam się zarejestrujesz jakimś kodem promocyjnym. Przy tym wszystkim ma sie integrację z allegro, drukarką fiskalną. Jest tutaj też system, który oferuje możliwość tworzenia rezerwacji oraz wystawiania do nich faktur sprzedaży
Także od koloru do wyboru.
ćwiczenia na kręgosłup rwa kulszowa

ćwiczenia na kręgosłup rwa kulszowa
Post autor: shirra »
A Intaxo kojarzycie? Bo ja słyszałam, że tam możliwe jest wystawianie faktura za darmo, Właśnie zastanawiam się nad tym , czy nie skorzystać z niego, bo czytałam troszkę na jego temat i wydaje się być naprawdę dobry. Podoba mi się jego funkcjonalność i przede wszystkim prostota w użytkowaniu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia