pożyczka
- outy
Re: pożyczka
- Klynton
- Aligator20
Post autor: Aligator20 »
- martaw
- Kinna33
-
- FCBjimi
- kozi44
ja także nie. Wolę oszczędzać.A jedną z ciekawych metod na oszczędzanie jest korzystanie z promocji bankowych na produkty finansowe. Na tej stronie https://misterbudget.pl/ są zebrane wszystkie okazje oferowane przez banki w jednym miejscu.Bastard pisze: ↑30 sie 2019, 12:54 ja nie jestem zwolennikiem pozyczania...
tak się jeszcze chyba nik tnie dorobił... chyba ze nerwów
- daszdasz
- matylka
- kasiunia
Uzo w tym prawdy co piszesz , choć z drugiej strony pożyczki i kredyty są przecież dla ludzi. Wracając do oszczędzania , najprostszą chyba formą jest oszczędzanie na lokatach bankowych , choc tutaj niestety często zamiast zarabiać to tracimy, bo oprocentowanie jest często niższe niż aktualna inflacja. Są na szczęście instrumenty i sposoby, które zabezpieczają nas przed taką sytuacją.Jak to zrobić powie ci doradca inwestycyjny bo przecież nie na wszystkim musisz się znać.Bastard pisze: ↑30 sie 2019, 12:54 ja nie jestem zwolennikiem pozyczania...
tak się jeszcze chyba nik tnie dorobił... chyba ze nerwów
- Chmura
Doradcy finansowi porównają dla nas kilka ofert,wybiorą odpowiednią,dopasowaną do naszych potrzeb i co najważniejsze możliwości.Dodatkowo wyjaśnią wszystkie niejasności,zawiłe terminy i paragrafy bankowe.
- Rossie
- aleks
- martaw
- olga23
- Piotrowski
Post autor: Piotrowski »
- modeljeden
Post autor: modeljeden »
- jonitka
Post autor: Pańcia »
Post autor: Zośka »
Post autor: łyżka »
Post autor: oewonga_pożyczki »
Cześć,Zośka pisze: ↑04 paź 2020, 23:22 Wiem, że kiedyś w Wonga pierwsza pożyczka była za 0zł, wiecie jaki jest teraz jej koszt?
miło mi, że bierzesz pod uwagę pożyczkę właśnie w Wonga. Mamy ofertę darmowej pożyczki do 1 000 zł na 30 dni – bez względu na to, czy jest to Twoja pierwsza, czy któraś z kolei pożyczka w naszej firmie, jej koszt to 0 zł. Wonga oferuje również pożyczki ratalne do 20 000 zł. Okres spłaty pożyczki ratalnej wynosi od 2 do 48 miesięcy, a jej całkowity koszt poznasz podczas składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy. Pamiętaj, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Przed złożeniem wniosku przygotuj dowód osobisty, numer rachunku bankowego, adres e-mail i numer telefonu komórkowego, który przyda się do weryfikacji.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub do skorzystania z chatu na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Post autor: Ulaśka »
Post autor: Harnaś »
Pożyczkę w Wonga możesz spłacić wcześniej, wtedy kwota spłaty zostanie pomniejszona odpowiednio do okresu korzystania z pożyczki – możesz ją sprawdzić w zakładce „Moje Konto” na stronie wonga.com
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na wonga. pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
Post autor: miroń »
Post autor: Charłi »
- Liza
Post autor: Krzyś »
Post autor: Łęczna »
A o jaką kwotę w tym momencie mogę wnioskować z Wonga?oewonga_pożyczki pisze: ↑03 lis 2020, 0:45 Cześć,
Pożyczkę w Wonga możesz spłacić wcześniej, wtedy kwota spłaty zostanie pomniejszona odpowiednio do okresu korzystania z pożyczki – możesz ją sprawdzić w zakładce „Moje Konto” na stronie wonga.com
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na wonga. pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
Post autor: pożyczek3 »
to, ile możesz pożyczyć w Wonga zależy od tego, na jaki rodzaj pożyczki się zdecydujesz i to, czy jesteś nowym czy powracającym klientem. W ofercie Wonga masz do wyboru zarówno pożyczkę krótkoterminową – spłacaną jednorazowo, jak i ratalną. Maksymalną kwotą, jaką możesz pożyczyć w przypadku spłaty jednorazowej to 1000 zł na 30 dni. Dla nowych klientów, jej koszt wynosi 0 zł. Stali klienci, na taki okres, mogą pożyczyć do 3000 zł – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto.
W naszej ofercie mamy również pożyczkę ratalną do 20 000 zł, której spłatę możesz rozłożyć nawet na 48 wygodnych rat. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie dla każdego klienta i poznajesz go w momencie składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy.
Teraz, nowi klienci mogą skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub na chat: wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań, pozostaję do dyspozycji
Post autor: Kajaż »
Jak mogę uzyskać zaświadczenie o mojej pożyczce w wonga?oewonga_pożyczki pisze: ↑24 cze 2021, 1:22 Cześć,
to, ile możesz pożyczyć w Wonga zależy od tego, na jaki rodzaj pożyczki się zdecydujesz i to, czy jesteś nowym czy powracającym klientem. W ofercie Wonga masz do wyboru zarówno pożyczkę krótkoterminową – spłacaną jednorazowo, jak i ratalną. Maksymalną kwotą, jaką możesz pożyczyć w przypadku spłaty jednorazowej to 1000 zł na 30 dni. Dla nowych klientów, jej koszt wynosi 0 zł. Stali klienci, na taki okres, mogą pożyczyć do 3000 zł – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto.
W naszej ofercie mamy również pożyczkę ratalną do 20 000 zł, której spłatę możesz rozłożyć nawet na 48 wygodnych rat. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie dla każdego klienta i poznajesz go w momencie składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy.
Teraz, nowi klienci mogą skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub na chat: wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań, pozostaję do dyspozycji
jeżeli potrzebujesz dokumentu, który przedstawi wysokość Twojego zobowiązania lub potwierdzi całkowitą spłatę pożyczki możesz zgłosić taką dyspozycję na kilka różnych sposobów:
1. telefonicznie pod numerem telefonu 22 388 88 88 lub 660 168 100. Pamiętaj o możliwości zamówienia rozmowy na naszej stronie internetowej. Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak tylko będzie to możliwe.
2. Mailowo, wysyłając taką prośbę na nasz adres [email protected]. Wystarczy, że opiszesz jakiego dokumentu od nas potrzebujesz.
3. Wysyłając do nas pismo na adres: Wonga.pl sp. z o.o. ul. Żaryna 2B, bud. D, 02-593 Warszawa.
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
- Mati
Post autor: Łukasz »
Post autor: Magdalena »
Nigdy nie byłam za tym, a właściwie zawsze trochę się bałam, ale ostatnio sytuacja mnie zmusiła, że musiałam gdzieś pożyczyć pieniądze.jonitka pisze: ↑15 sie 2019, 21:16 co sądzicie o braniu pożyczek?
Zrobiłam rozeznanie w sieci, popytałam znajomych i padło na Vivus i bardzo się cieszę, że właśnie u nich zdecydowałam się na pożyczkę - tam jest teraz taka oferta darmowej pierwszej pożyczki do 3 tys. zł i na spłatę jest aż 61 dni, więc nic mnie to nie kosztowało, a bardzo pomogło w mojej sytuacji.
Post autor: Safter »
Post autor: Paweł »
Post autor: anikaa »
Post autor: Berta5 »
Post autor: lui393 »
Post autor: Alicja2024 »