Drukowanie ulotek
Rozmowy o biznesie. Inwestycje, zakładanie działalności, rozwój.
- Beatris
Drukowanie ulotek
Ulotki to dobry pomysł na reklamę pod warunkiem , że będą dobrej jakość. Warto poszukać internetowej drukarni bo tam oferty są lepsze. Sam znalazłem pomysł na takie https://www.diamond-druk.pl/ składane ulotki. Moim zdaniem są dużo bardziej zauważalne niż zwykle
- Klynton
Re: Drukowanie ulotek
Oczywiście, że najlepiej zamawiać ulotki wysokiej jakości. Bardzo fajnie prezentują się ulotki z perforacją. Takie ulotki znajdziecie w ofercie drukarni BePrint https://www.beprint.pl/product/print/14 ... perforacja . U nich możecie zamówić ulotki wykonane bardzo profesjonalnie i z materiałów wysokiej jakości. BePrint oferuje także inne materiały reklamowe - na ich stronie znajdziecie pełną ofertę.
- suzzi
Ja tam sama chce zająć się drukowaniem ulotek, ale ostatnio mam problem z moimi drukarkami. Nie wiem czy to winna tego, że cały czas są one w ruchu? Czy jest inny problem? A może są jakieś problemy z zamiennikami do drukarki moich? Może nie takie wybrałam lub nie można często stosować takie zamienniki? Co myślicie?
- maja
Dla wielu biznesów drukowanie ulotek to bardzo ważna sprawa, ale nie zapominajmy, że tak naprawdę możemy przecież zamówić druk warszawa w dużym formacie i na przykład promować się na ściankach reklamowych czy bannerach. Niezależne badania wykazują, że to jedna z najskuteczniejszych form reklam.
- kamyk_zielony
Post autor: kamyk_zielony »
jak szukasz dobrych zamienników to tylko activejet, najlepsza marka, łatwo dostępna, ja na nich drukuję już kilka lat, nie ma żadnych problmeówsuzzi pisze: ↑28 kwie 2020, 16:45 Ja tam sama chce zająć się drukowaniem ulotek, ale ostatnio mam problem z moimi drukarkami. Nie wiem czy to winna tego, że cały czas są one w ruchu? Czy jest inny problem? A może są jakieś problemy z zamiennikami do drukarki moich? Może nie takie wybrałam lub nie można często stosować takie zamienniki? Co myślicie?
- otherside
Nie możesz jednak zapominać o standardowych środkach reklamowych. Mam na myśli tutaj np. bannery, ulotki czy rollupy https://www.jkbprint.pl/roll-up - zgłoś się do drukarni JKB print a na pewno doradzą Ci coś w tej kwestii. Ja u niech zleciłem realizację wizytówek składanych i byłem bardzo zadowolony z jakości wykonania.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2020, 10:02 przez otherside, łącznie zmieniany 1 raz.
- disaja
Wy nadal uważacie, że ulotki trafiają do ludzi? Większość jest eko i liczy się to, co można ponownie wykorzystać! A ulotek to sprzedawać, ani palić w piecach nie wolno. Dlatego wydaje mi się, że rozwiązaniem skuteczniejszym będzie to, co Exposite proponuje. Czyli na przykład takie standy wielokrotnego użytku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia