Studia marketing

Jak prowadzić firmę online. Jak zbudować stronę www. Jak dotrzeć do klienta.
Awatar użytkownika
Jefrey

Studia marketing

Post autor: Jefrey »

Jak oceniacie taki kierunek? Szukam czegos najlepiej w Krakowie badz okolicach.

telewizor 4k wikipedia
Awatar użytkownika
MariuszW

Re: Studia marketing

Post autor: MariuszW »

Wybór ścieżki naszego kształcenia zawsze jest bardzo poważną decyzją. Musimy się przede wszystkim upewnić w jednej kwestii, czas spędzony na nauce ma przynieść tam realnie korzyści w przyszłości. Nawet dzisiaj można znaleźć wiele wpisów w internecie poruszjący problem braku pracy po zdobyciu wyższego wykształcenia. Właściwie to towarzyszy on nam ze względu na pochopne decyzje ludzi wybierających mało praktycznie kierunki studiów. W pierwszej kolejności trzeba zorientować się czy w danej branży będzie duży popyt w nadchodzących latach. Dla osób radzących sobie dobrze w sferze komputerów mam bardzo dobre wiadomości. Wszystko co związane z tą branżą będzie bardzo przyszłościowe. Jeśli chodzi o marketing to możemy liczyć na zdobycie dodatkowych kompetencji dzięki takim kierunkom jak e-marketing studia podyplomowe na WSE. Zobaczcie zresztą jak wiele firm dzisiaj działa w oparciu o e-marketing, wszystkie liczące się na rynku.
Awatar użytkownika

Post autor: top »

Takie kierunki oferują przede wszystkim uczelnie ekonomiczne, chociaż przydaje się w tym zawodzie również wiedza z zakresu socjologii oraz psychologii. Studia pr to jeden z przykładów specjalizacji na takich studiach.
Awatar użytkownika
Irmka

Post autor: Irmka »

Po tylu latach w branzy uważam że studia nie dały mi nic ;/ dopiero praktyka i kursy to juz był konkret ale moze teraz cos sie zmieniło
Awatar użytkownika
wolikowa

Post autor: wolikowa »

jeśli studia marketingowe nic Ci nie dały to niefajna sprawa :( może dlatego że były zbyt ogólne? wiadomo że w każdej profesji praktyka najcenniejsza, ale jednak na studiach można się podstaw nauczyć, pojęć, praktyk i tak dalej. marketing to szeroka dziedzina, wciąż badana. Dlatego ja bym poleciła specjalizaję np w neurmoarketingu: https://vizja.pl/studia-wyzsze/neuromarketing,ws67.html bo to już jest jakiś większy konkret. A same studia mega ciekawe
Awatar użytkownika
Alusia

Post autor: Alusia »

Tak na marginesie to czas studiów to jeden z najfajniejszych etapów w życiu - ile mam wspomnień z tamtego czasu, do których się uśmiecham teraz! A w temacie to chyba jednak w tej chwili IT i medycyna to kierunki, po których jest spora szansa na to, że nie trzeba będzie się specjalnie martwić o zatrudnienie.
Wszystkim tym, którzy rozważają w ogóle studiowanie podrzucam namiary na ten serwis: https://notatek.pl/uczelnie, który oszczędzi Wam mnóstwo czasu i pracy, a Wasze życie studenckie będzie o niebo łatwiejsze.
Pewnie niektórzy znają już Notatek.pl, bo to nie jest nowy serwis. Właśnie dzięki temu, że nie jest to nowa baza pewne jest, że jest już bardzo rozbudowana i będzie naprawdę pomocna w nauce.
Awatar użytkownika
batka

Post autor: batka »

Neuromarketing? Nie wiedziałam że to jest już dziedzina nauki ktorą można studiować! Fajnie że prywatne uczelnie idą z duchem czasu i zapotrzebowaniem rynku i oferują takie unikatowe kierunki. W końcu lepiej mieć jakąś specjalizację niż ogólne wykształcenie.
Łucja

Post autor: Łucja »

SDvfklMFK;LAEFEERQ
Awatar użytkownika
Rui

Post autor: Rui »

Neuromarketing w AEH jest super, potwierdzam. Byłam sceptyczna, bo jakoś nie mogłam sobie wyobrazić połączenia psychologii i marketingu, ale naprawdę te dwie rzeczy są nieodzowne jeśli firma chce mieć naprawdę dobrą reklamę. I wcale takich specjalistów dużo nie ma, więc warto sie na ten kierunek wybrać póki jest zapotrzebowanie
Aniela Potocka

Post autor: Aniela Potocka »

Niektóre zawody wymagają stałego doskonalenia i kształcenia. Tak jest np. w przypadku nauczycieli. Nie dziwi zatem szeroki zakres szkoleń i kursów, jakie oferowane są przez różne podmioty dla pedagogów. Świetnym miejscem, w którym można skutecznie rozszerzyć swoją wiedzę i kompetencje są m.in. podmioty, takie jak Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli. Warto na bieżąco poznawać ofertę takich podmiotów jak np. https://ecrklex.pl/, ponieważ to genialne źródło aktualnej wiedzy w wielu aspektach pracy dydaktycznej, pedagogicznej, jak też w kontekście prawnym działania oświaty.
salamandiks4

Post autor: salamandiks4 »

Od wielu lat prowadzę własny biznes i zdaje sobie sprawę z tego jak ważna jest obecnie reklama oraz odpowiedni kontakt z klientem, a Wam mogę polecić sprawdzić artykuł na stronie - https://fyvee.pl/2024/02/14/budowanie-r ... -cyfrowej/ . Z pewnością porady ze strony przydadzą się wielu z Was.
viska

Post autor: viska »

też kiedyś myślałam o zarządzaniu i marketingu ale ostatecznie zdecydowałam się na kierunek medyczny i tego absolutnie nie żałuję :) gdybyście szukali dobrej uczelni medycznej w Warszawie to polecam Warszawską Akademię Medyczną https://wam.edu.pl/. Znajdziecie tu takie kierunki jak fizjoterapia, pielęgniarstwo, położnictwo czy optometria.
Senderyl

Post autor: Senderyl »

Profesjonalne fotografie i filmy, w tym wirtualne spacery, są kluczowe dla przyciągnięcia uwagi klientów. Marketing dla dewelopera obejmujący wysokiej jakości wizualizacje wnętrz oraz filmy pokazujące otoczenie inwestycji pozwala klientom lepiej wyobrazić sobie nieruchomość. Wirtualne spacery, szczególnie popularne w dobie zakupów online, pozwalają obejrzeć mieszkanie z każdego kąta bez konieczności fizycznej wizyty. Dzięki takim materiałom oferta staje się bardziej atrakcyjna, a deweloper wyróżnia się na tle konkurencji, przyciągając klientów szukających szczegółowych informacji o inwestycji.
lekon

Post autor: lekon »

Planowanie działań marketingowych na cały rok może przynieść znacznie lepsze rezultaty niż spontaniczne kampanie. Artykuły na https://www.planetaofert.pl pomogą Ci stworzyć harmonogram działań promocyjnych, uwzględniający najważniejsze wydarzenia i sezonowość. Dzięki temu możesz zaplanować spójne i efektywne kampanie, które przyciągną uwagę klientów przez cały rok.
ODPOWIEDZ