Urlop
O życiu i o biznesie.
Urlop
Post autor: Bizka »
Jak często - prowadząc własną działalność jeździcie na urlop? Ja uważam, że wypoczywam zdecydowanie za rzadko. Ale tak to jest, prowadzenie własnej działalności ma zarówno swoje plusy, jak i minusy. Ale na szczęście udało mi się wykrzesać kilka dni wolnych i wybieramy się całą rodziną nad morze, znaleźliśmy bardzo fajne noclegi nad morzem.
- matylka
Re: Urlop
Czym zamierzasz jechać na urlop? W sumie pytam z ciekawości, ale chciałabym też polecić wypożyczalnia samochodów Warszawa Mnie dzień przed wyjazdem zepsuł się samochód, więc byłam zmuszona skorzystać z wypożyczalni. Jednakże ku mojemu zaskoczeniu - wyszło mnie to bardzo korzystnie pod względem finansowym 

Post autor: GraczykŚ »
Tegoroczny urlop stał pod znakiem zapytania ale w końcu udało się nam wyjechać na upragniony wypoczynek. Wyjazd do Chorwacji odbył się jak zwykle samochodem , bo już samą podróż traktujemy jako wypoczynek i czas na zwiedzanie. Dzięki podróży samochodem możemy zabrać większe bagaże niż zwykle w tym apteczkę podróżną, która musi być dobrze zaopatrzona. Muszą znaleźć się w niej środki opatrunkowe oraz dezynfekujące oraz w objawach infekcji dróg oddechowych tabletki o nazwie soledum .To sprawdzone tabletki, które już nie raz pomogły.
Post autor: Martynaa »
Po zmianie pracy na bardziej stresującą planuję wziąć sobie dłuższy urlop - coś koło trzech tygodni by wypocząć i się odstresować. Na stronie https://wakacjenatenerife.pl/wakacje-na ... st-minute/ znalazłam ciekawą ofertę wakacji last minute na Teneryfie i chciałabym się dowiedzieć, czy był ktoś z Was w tym miejscu. Ja osobiście wcześniej nie byłam za granicą, wakacje spędzałam nad Morzem, a na Teneryfie a podobno warunki są o wiele lepsze, plaże są piękne i jest co zwiedzać, a też mi na tym zależy. Macie jakieś doświadczenia z wakacji w Hiszpanii i moglibyście dodać coś więcej? Też mnie interesuje czy po przyjeździe trzeba robić testy, albo mieć jakąś kwarantannę.
Post autor: Finka »
Ubiegłoroczny urlop spędziliśmy w Rewalu. Wynajęliśmy tam domek w ośrodku Adamówka - https://domki-rewal.com.pl/ i w tym roku tez już tam mamy zarezerwowany termin pobytu. Bardzo urokliwe miejsce, z dala od zgiełku, blisko zaś do morza. Przemili właściciele. Domki ładnie urządzone, wygodne, idealne na pobyt z dziećmi. Plac ogrodzony, jest miejsce do zabawy dla dzieci, jest miejsce na odpoczynek dla dorosłych i grillowanie. Można tam płacić bonami turystycznymi, a wiadomo, że bony ważne są tylko do września tego roku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia