biznesowe szkolenia - jak szukać?
O życiu i o biznesie.
- Mieszko92
biznesowe szkolenia - jak szukać?
Witam serdecznie! Chciałbym dowiedzieć się, jak najlepiej szukać szkoleń biznesowych, aby znaleźć te, które będą dla mnie najbardziej wartościowe. Czy ktoś z Was ma już doświadczenie w tym temacie i mógłby się podzielić swoimi wskazówkami? Czy lepiej szukać w internecie, czy może dowiadywać się bezpośrednio u firm szkoleniowych? Z góry dziękuję za wszelkie rady i wskazówki. Pozdrawiam serdecznie!
Re: biznesowe szkolenia - jak szukać?
Post autor: majaa »
Jestem osobą mocno rozwijającą siebie, swoją osobowość i swoje możliwości. Wiem, że to nie jest takie proste na co dzień, dlatego może jednak warto powiedzieć sobie wspólnie, za czym ruszyliśmy. Na pewno u nas ten https://www.architektura-kurs.pl/ kurs będzie ważny, bo w ten sposób znajdziemy sposób na wyrażanie naszych pomysłów.
Post autor: mona88 »
W sumie w internecie jest cała gama najróżniejszych szkoleń. Wystarczy dobrze się rozglądnąć... Mnie chociażby wpadł w oko react online kurs na stronie videopoint.pl i chcę się na niego zapisać, aby z lekkością poruszać się programistce itp.
Post autor: Komar »
Warto pamiętać, że przekroczenie limitów sprzedaży wysyłkowej nie tylko generuje dodatkowe obciążenia podatkowe, ale również wymaga od firm przestrzegania bardziej rygorystycznych zasad raportowania. Informacje na ten temat są dostępne w artykule https://biznes2biznes.com/?strona=b2b-i ... =0&id=3896 który podkreśla znaczenie prawidłowej klasyfikacji transakcji w ramach działalności międzynarodowej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia