Burgery na dowóz stygną

Rozmowy o biznesie. Inwestycje, zakładanie działalności, rozwój.
burnter

Burgery na dowóz stygną

Post autor: burnter »

Mam pytanie, chce trochę zrobić burgerów. Uważam że robimy dobre ale to nie o smak chodzi tylko że bardzo szybko stygną, jaki macie patent aby były długo ciepłe?

Może używacie jakichś specjalnych opakowań albo znacie odpowiednie rozwiązanie takiego aby nie stygły?
xxxxxx

Re: Burgery na dowóz stygną

Post autor: xxxxxx »

Nie dawaj zimnych sosów z lodówki. Warzywa też z temperatury pokojowej. Ja owijam folią aluminiową i jak mogę to jeszcze wkładam na kilka sekund na grilla lub do pieca. Potem w torbę. Zastanawiam się czy nie ma jakiś wkładów grzewczych do toreb. Trseba ogarnąć.

Zerknij sobie tutaj:
https://gastrowiedza.pl/produkty-dla-ga ... nomicznych

Możesz sobie poczytać o tym jak dobrać odpowiednią folię aluminiowa dla biznesu.
ODPOWIEDZ