Mam pytanie, chce trochę zrobić burgerów. Uważam że robimy dobre ale to nie o smak chodzi tylko że bardzo szybko stygną, jaki macie patent aby były długo ciepłe?
Może używacie jakichś specjalnych opakowań albo znacie odpowiednie rozwiązanie takiego aby nie stygły?
Burgery na dowóz stygną
Rozmowy o biznesie. Inwestycje, zakładanie działalności, rozwój.
Re: Burgery na dowóz stygną
Post autor: xxxxxx »
Nie dawaj zimnych sosów z lodówki. Warzywa też z temperatury pokojowej. Ja owijam folią aluminiową i jak mogę to jeszcze wkładam na kilka sekund na grilla lub do pieca. Potem w torbę. Zastanawiam się czy nie ma jakiś wkładów grzewczych do toreb. Trseba ogarnąć.
Zerknij sobie tutaj:
https://gastrowiedza.pl/produkty-dla-ga ... nomicznych
Możesz sobie poczytać o tym jak dobrać odpowiednią folię aluminiowa dla biznesu.
Zerknij sobie tutaj:
https://gastrowiedza.pl/produkty-dla-ga ... nomicznych
Możesz sobie poczytać o tym jak dobrać odpowiednią folię aluminiowa dla biznesu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia
- ↳ Windykacja
- ↳ Biuro, lokal
- ↳ Księgowość
- ↳ Obsługa prawna
- ↳ Szkolenia
- ↳ Oferty biur i nieruchomości
- ↳ Biznes, lifestyle
- ↳ Pogaduchy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA