Cześć! Jak w temacie - poszukuję dobrych, rekomendowanych kosmetyków/ suplementów na atopowe zapalenie skóry. Z jakimi mieliście styczność, co się sprawdza, a co nie?
Już tyle testowałam, że mogę się z Wami podzielić namiarem na kapsułki doustne o nazwie Neoglandyna. Przypadkiem się dowiedziałam ale naprawdę działają. 3x dziennie się stosuje ale kondycja skóry bardzo się poprawia.
Produkty, suplementy na AZS
Luźne rozmowy na różne tematy.
Re: Produkty, suplementy na AZS
Post autor: królewna »
Tośka, a znasz produkty typu żel do mycia na AZS: https://hermzlabs.pl/collections/frontp ... wash-500ml ??
Musisz koniecznie sobie zakupić, bo to marka dedykowana problematycznej, swędzącej skórze. Ja jestem zachwycona efektem stosowania. W końcu nic mnie nie swędzi, skóra przestała być zaogniona, a jest też jakby bardziej miękka. Gorąco Ci polecam.
Musisz koniecznie sobie zakupić, bo to marka dedykowana problematycznej, swędzącej skórze. Ja jestem zachwycona efektem stosowania. W końcu nic mnie nie swędzi, skóra przestała być zaogniona, a jest też jakby bardziej miękka. Gorąco Ci polecam.
Post autor: krętka »
Tośka, masz rację. Neoglandyna to super produkt. Ja widzę po miesiącu stosowania zdecydowaną różnicę. Dzięki nim skóra stała się miękka, gładka i nawilżona. Też będę rekomendować - do stosowania 3 razy dziennie. Warto!tośka pisze: ↑03 maja 2021, 13:32 Cześć! Jak w temacie - poszukuję dobrych, rekomendowanych kosmetyków/ suplementów na atopowe zapalenie skóry. Z jakimi mieliście styczność, co się sprawdza, a co nie?
Już tyle testowałam, że mogę się z Wami podzielić namiarem na kapsułki doustne o nazwie Neoglandyna. Przypadkiem się dowiedziałam ale naprawdę działają. 3x dziennie się stosuje ale kondycja skóry bardzo się poprawia.
Post autor: skórka »
Ze swojej strony polecam żel do twarzy na AZS - https://hermzlabs.pl/collections/frontp ... wash-500ml .
Rewelacyjny kosmetyk, jak i cała marka. Skóra jest świetnie nawilżona i delikatna. Nic po kąpieli nie szczypie, nie swędzi, nie jest zaognione. Bardzo polecam!
Rewelacyjny kosmetyk, jak i cała marka. Skóra jest świetnie nawilżona i delikatna. Nic po kąpieli nie szczypie, nie swędzi, nie jest zaognione. Bardzo polecam!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Start-up
- ↳ Zakładam firmę
- ↳ Reklama i Sprzedaż
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ E-biznes
- ↳ Franczyza
- ↳ Banki, konta firmowe
- ↳ Ubezpieczenia